Beskrivelse
HVIDVIN - DRUER: 55 % Viura, 26 % Hvid Tempranillo og 19 % Malvasia 13 % Alkohol Korkprop
Gullig farve. Frisk duft m/ syrlige frugter og lidt vanilje fra fad. Vedholdende frisk og behagelig fyldig smag m/ en cremet frugt og fin syre. Eftersmag med noter af citron og let sødme på tungen, der afsluttes m/ svag bitterhed.
Fremstillet m/ 48 timers skalkontakt / maceration v/ lav temperatur for at bevare syren i mosten. Herpå koldgæring v/ 14 - 15 grader i franske (70 %) og amerikanske (30 %) let ristede fade. Efter gæringen lagrer vinen 18 mdr i fadene - på bundfaldet / "sur lie". Efter tapning lagrer vinen 6 mdr på flaske før frigivelsen til salg.
Serveres v/ 10 - 14 grader - i rummelige glas til lyse kødretter, ost eller let krydrede retter.
Bør drikkes senest 15 år fra høståret.
INFO: Spændende vin i den gamle kendte - let oxiderede stil. Masser af smag og dybde. En vin, som kalder på eftertænksomhed og fordybelse. Serveres i store rummelige glas og langsomt åbenbares duft- og smagsnuancer, som vil tilfredsstille den mest kræsne vinelsker.