Om VINOMAN……

VINOMAN er en selvstændig vinhandel. Selvstændigheden giver den ultimative frihed til at sammensætte et fantastisk sortiment af rødvin, hvidvin, rosé, dessertvin, bobler og andet godt.

VINOMAN har egen import fra Italien, Frankrig, Spanien, men samarbejder også med danske grossister.

Fælles for alle vine hos VINOMAN er, at VINOMAN selv vælger hvad der skal stå på hylderne. Eksempelvis vil VINOMAN handle med producenter, som laver vin, som de synes det skal laves, og ikke lader sig påvirke af supermarkedernes indkøbskraft. Denne tilgang til udvælgelse af vine, kan måske godt virke en smule excentrisk eller romantisk, men det smager vildt godt !

PRISER:  VINOMAN har også en klar holdning til priser og tilbud. Hos VINOMAN er priserne reelle. Priserne er ikke skruet op eller oppustede,  for at kunne lave gode tilbud, ligesom man ikke skal købe et meget stort parti for at få den gode pris. Dog kan visse varer være behæftet med mængderabat ved eksempelvis 12 flasker, da nogle grossister har vejledende udsalgspriser.

VEJLEDNING OG SERVICE: Køber du supermarkedsvin eller vin hos VINOMAN får du i begge tilfælde – hvad du betaler for !.  Men hos VINOMAN får du bare et bedre produkt og en grundig vejledning oveni. Derfor er det meget sjovere at handle i en specialbutik – som VINOMAN  Vinhandel.

ANPRISNINGER / STJERNER / “KOKKEHUER”: Yderligere benytter VINOMAN sig ikke af Trustpilot og lignende kommercielle firmaer, som via anprisninger, skal få kunderne til at købe varer. God gammeldags vejledning og ærlighed omkring produkterne er meget bedre.

Kunderne har højeste prioritet, ikke kun fordi kunderne er eksistensgrundlaget, men også fordi det er VINOMANS idé, at bistå med faglig rådgivning og information.  At købe god vin er en tillidssag.

Ovennævnte værdier synes VINOMAN er retfærdige, redelige og ærlige.

Bag VINOMAN står Peter Lindegaard, som startede virksomheden i privaten i 2010, på en blanding af enorm interesse og lidenskab for god vin. Siden har virksomheden udviklet sig til en butik i Frodesgade 130 i Esbjerg, en webshop og et eksternt lager med pakkefaciliteter. Ret beset startede vinbutikken i en papkasse i en ubrugt sauna – senere gik det grueligt galt…………..

INFO: VINOMAN er egentlig betegnelsen for en, som er VILD MED VIN eller dybest set…. en med sygelig trang til vin – GOD VIN !

MENU