Beskrivelse
HVID DESSERTVIN - DRUER: 95 % Sauvignon Blanc og 5 % andre hvide druer 12 % Alkohol korkprop BEMÆRK: 0,5 liter
Gyldengul farve. Duft af honning og tørrede frugter. Sød, medium kraftig smag m/ fin syre og svag bitterhed i finalen. Lang eftersmag m/ "mandel" på tungen. Fremstillet af vindruer, som er tørret i 20 dage og herefter vinificeret over 30 dage v/ 14 - 15 grader på ståltank.
Serveres v/ 12 -16 grader til tørre kager, desserter m/ syrlighed og til oste.
INFO: Klassisk "passito" - altså senthøstede druer, som normalt får lov at tørre lidt på vinstokken. Druerne til denne vin er efterfølgende tørret i 20 dage, for at få nedsat vandindholdet i mosten, som bliver til vin. Lækker dessertvin m/ sødme og syrlighed.