Beskrivelse
RØDVIN - DRUER: 100 % Tempranillo 14 % Alkohol korkprop
Meget mørk og næsten sort farve. Animalsk duft m/ nuancer af fad og sort frugt samt lidt krydderi. Smagen udfolder sig med en massiv mundfyldende smag af frugt og syre/ tannin til sidst. Eftersmagen hænger ved med massiv frugt på tungen og tørhed på gummerne. Lagret 18 mdr. på fad. Serveres til rødt oksekød, lam, dyrevildt med kraftig sauce, kraftigt fjerkræ samt ost. Bør luftes / dekanteres 1 - 2 timer før nydelse. Serveres ved ca. 18 grader af store, rummelige glas. Bør drikkes senest 10 - 15 år fra høståret - afhængigt af årgangen.
INFO: Et brag af en tempranillo-bombe, som huser alt det bedste fra Ribera del Duero i form af jord, frugt og sol. Tak for en omgang - anbefales stærkt til kraftige retter, blandt andet klovvildt. Årgang 2011 er ved at nærme sig en tilgængelighed, hvor god luftning / dekantering gør den tilnærmelig og den stadig kræver mad, for at fungere. Det er en smagssag, om man kan drikke den uden mad, men tak for for en omgang flot vin. Alternativt bør den gemmes mindst 3 - 6 år mere, for at åbne op med frugt og fløjl. Med alderen vil frugten falme lidt og de krydrede nuancer til træde frem. Hvornår du vil drikke den - er et spørgsmål om, hvor din smag ligger på skalaen ?