Beskrivelse
RØDVIN - DRUER: 32 % Cabernet S., 31 % Cabernet F., 23 % Merlot, 9 % Malbec og 5 % Petit Verdot 14,5 % Alk.
Mørk farve. Saftig, kraftig og tæt i duft og smag. Masser af sorte modne frugter, tobak, krydderi og lidt lakrids, der giver en mundfyldende smag med en ultrablød syre og let tørhed i en lang eftersmag.
Perfekt vin til din røde bøf, roastbeef eller som ren meditation i din bedste stol.
Serveres v/ 16 - 18 grader - behøver ikke iltning / dekantering, men ønsker du vinen superblød - så lad den "ånde" et par timer på karaffel. Bør drikkes senest 9 - 12 år fra høståret.
INFO: Et brag af en bøfvin ! Superlækker stofrig vin med stor dybde i smagen, der brager igennem og varer længe. Masser af "Bordeaux", men i den bløde amerikanske stil.