Beskrivelse
HVIDVIN - DRUER: 100 % Chardonnay 13,5 % Alkohol kork
Lys gul farve. Duft af syrlige frugter m/ voks og egefad. Mundfyldende og frugtkoncentreret smag m/ lækker syre og langstrakt eftersmag. 60 % af vinen er lagret i nye 350-liters fade - resten i egefade, som er brugt en gang. Ekstrem ren og mineralsk struktur, der med fylde og modenhed i frugten, er stringent og elegant. Majestætisk vin i særklasse.
Serveres til lyse kødretter, hummer, krabbe, fisk - gerne med cremet sauce.
Bør drikkes senest 15 - 20 år fra høståret. Serveringstemperatur 13 grader. Bør dekanters / iltes før servering.
INFO: Uforfalsket kongevin ! Druerne kommer fra Henri Boillots berømte monopol vinmark, der er beliggende inde i 1. Cru marken, Perrières. En vin på Grand Cru niveau ! Fremstillet af druer fra lavtydende ca. 80-årige vinstokke. Mange eksperter bedømmer vinen som en med grand cru potentiale.
VINOMAN tips: Vinen kan drikkes nu - men skal have masser af luft. Hvis man vil have den helt store oplevelsen - så lad vinen blive 6 - 8 år gammel og stadig lufte den - så nærmere vi os det sublime. Men til de tålmodige.... så vent til vinen er min. 10 - 15 år gammel - så bliver du rigeligt belønnet i en eksplosion af duft, smag og velvære !