Beskrivelse
RØDVIN - DRUER: 100 % Dolcetto Alkohol 13 % Korkprop
Anmeldes snart............
Dyb mørkrød farve. Blød og fyldig duft af sorte modne kirsebær. Afrundet, fed blød smag m/ balsamisk strejf af chokolade, bløde tanniner og perfekt syre i finalen. Perfekt stram i betrækket og sødmefuld, som en god Barbera skal være. Lagret 10 mdr. på franske egefade.
Serveres v/ 14 - 16 grader til tapas, lam, mørke stegeretter, magert vildt og oste.
Bør drikkes senest 10 år fra høståret.
INFO: Barbera i overlegen stil. Mørk, forførende og dyb i smagen. En rigtig vellavet og indsmigrende Barbera i absolut topklasse - smag selv !
Årgang 2017 er til den varme side i stilen, da vejret op mod høst blev voldsomt varmt og tvang en tidlig høst foretaget. Ikke den mest syrerige årgang, men til gengæld en kraftig frugt, som giver en mørk vin m/ masser af smag og lakridsagtige tendenser i eftersmagen.