Beskrivelse
RØDVIN - DRUER : 85 % Bovale sardo (Mourvédre), 10 % Carignano og 5 % Cannonau 14,5 % alkohol Restsyre 5,4 gr/l Restsukker 0,63 gr/l Tørstof: 33,25 gr/l korkprop
Mørk farve. Intens, tung frugtig duft m/ noter af lak, urter og egefad. Fyldig frugt og en insisterende lang smag m/ fedme, varme og lidt urteagtig krydderi samt fast syre. Vedholdende og ekstrem dyb eftersmag. Fine bløde tanniner, som lige akkurat pirrer i munden.
Serveres v/ ca. 18 grader i rummelige glas - Bør dekanteres / iltes i de yngre år.
Perfekt ledsager til kraftige vildtretter (klovdyr), fedtholdige udskæringer af okse og kalv samt fast ost.
Bør drikkes senest 10 - 15 år fra høståret - afhængig af årgangen.
INFO: En kraftig sag til kraftig mad eller til meditation. Balsamisk og saftig vin, som med lidt luft - virkelig åbner sig op og afdækker en masse facetter i duft og smag. Prøv den til noget lækkert mørt fedtmarmoreret oksekød..............
Etiketten er en mønt m/ kvindemotiv, som for en del år siden blev fundet på vineriet, da man skulle bygge om. Mønten kan sikkert fortælle historie, men det kan vinen også - Vineriets nu afdøde grundlægger Antonio Argiolas, som blev mere end 103 år gammel, drak dagligt 1 glas Korem !